Perutusan YDP

Image
Image

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T
SALAM SEJAHTERA
SALAM MPJ PRIHATIN DIHATIKU

Syukur Alhamdulillah kerana atas limpah kurnia dan izinNya kita dapat meneruskan usaha dalam menunaikan tugas dan tanggungjawab mengurus dan mentadbir MPJ kearah kemajuan dan pembangunan yang lebih cemerlang serta perkhidmatan dan layanan yang lebih baik kepada pelanggan.

Penyediaan laman web ini merupakan salah satu inisiatif yang diambil oleh pihak pengurusan Majlis untuk memberikan informasi terkini dengan lebih cepat, tepat, mudah dan berkesan bertepatan dengan visi MPJ iaitu 'Jasin Ke Arah Perbandaran Lestari, Selamat dan Sejahtera.'

Dalam merealisasikan dan memenuhi kehendak masyarakat setempat selaras dengan kehendak semasa pelancaran slogan MPJ Prihatin Dihatiku telah dilaksanakan agar semua lapisan masyarakat dapat merasai impak aktiviti dan tindakkan yang dibuat oleh pihak majlis. Pelancaran i-kepoh daripada pihak KPKT dan SISPAA daripada Jabatan Ketua Menteri merupakan salah satu usaha yang telah di jalankan bagi memudahkan masyarakat dalam membuat aduan terus kepada pihak majlis dengan lebih teratur dan sistematik.

Sebagai sebuah agensi kerajaan yang sentiasa dekat dengan rakyat dan bersedia dalam setiap perkhidmatan dalam memberikan keselesaan dan kesejahteraan kepada masyarakat, Majlis sentiasa berusaha menyediakan maklumat yang tepat serta memberikan perkhidmatan yang terbaik dalam setiap tindakkan yang akan dijalankan.

Laman web ini adalah salah satu wadah komunikasi yang yang digunapakai dalam memberi kemudahan kepada rakyat untuk menyalurkan aduan, maklumat mahupun mendapatkan sebarang info dengan cepat dan berkesan.

Sehubungan dengan itu, saya berharap agar laman web MPJ ini dapat memberi manfaat yang terbaik kepada semua pengguna dan manfaatkanlah ia sebaiknya.

Selamat Melayari Laman Web MPJ

MPJ Prihatin Dihatiku

Sekian, Terima Kasih.

YBrs. Tuan Mohd Shaiful Hizam bin Johan
YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN JASIN

Majlis Perbandaran Jasin,
Vista Alamanda,
77000 Jasin, Melaka.

G : 2.29484, 102.41080

T : +606 - 333 3333
C : +606 - 529 5555
F : +606 - 529 3537
E : info@mpjasin.gov.my

  • Kemaskini Terkini : Rabu 19 Jun 2024, 01:42:05.
00664258

Penafian : Majlis Perbandaran Jasin (MPJ) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.
Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini pelayar Microsoft Edge / Mozilla Firefox / Google Chrome dengan resolusi 1366 x 768.

Portal Rasmi Majlis Perbandaran Jasin

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

MELAKAPAY

privasi

Premis Bercukai di kawasan Majlis Perbandaran Jasin